Eng | Рус | Est

Reiki

TERVIS JA ENERGIA, SEE ON

ARMASTUSE VOOL...


Reiki - on universaalne eluenergia

Sõna „Rei-ki” tuleneb jaapanikeelest ja tähendab universiaalset eluenergiat.

Sõna „REI” tähendab universaalsust, piiramatust ja sõna „KI” on elujõud, mis voolab läbi kõige elava.

Erinevates universaalset eluenergiat nimetatakse erinevalt. Indias kutsutakse seda pranaks ja Vanas Kreekas pneumaks. See võib-olla indiaanlaste Suur Vaim või Püha Vaim Kristlikus usus. Vaatamata erinevatele nimedele, selle tähendus on üks ja sama – see on see, mis on kõige alus, millest kõik algab ja millega kõik lõppeb. See on see energia, millest tuleneb Elu.

Reiki meetod on üks vanimaid tervendamismeetodeid. Tervendaja kasutab ennast kanalina vahendades kosmilist Reiki energiat tervendamiseks ja ravimiseks.

Reiki on loomuliku tervendamise süsteem

Reiki on energia mis eksisteerib igalpool meie ümber, täidab endaga Universumi ja meie maakera. Läbides tervendaja südame ja käed kandub see edasi inimestele, loomadele ja taimedele. Kätegaravitsemine oli teada-tuntud juba tuhandeid aastaid tagasi. On olnud palju koole ja erinevaid meetodeid, kuidas tervendada haigeid kätepuudutustega. 20 sajandi alguses tagastati inimkonnale need kord unustatud teadmised Jaapani arsti ja kirikuõpetaja Mikao Usui poolt. Pool oma elust otsis ta vastust küsimusele kuidas Jeesus Kristus ja Gautama budha tervendasid inimesi. Mikao Usui olles õnnistatud sellest energiast ning koos temale jägnenud meistritega sai ülesandeks tuua õpetus Reikist inimesteni.

Reiki mõju on lihtne ja loomulik, ta mõjutab kogu inimese olekut. See jumalik energia harmoniseerib inimese siseenergia, korrastab tunded ja emotsioonid, rahustab närvisüsteemi, tervendab hinge ja füüsilisi haigusi. Inimese keha omab sisetarkust ning valib ise kindlal momendil teatud koguse energiat. Sellise loomuliku valikuviisiga tagatakse tähtsaim ravimise printsiip – mitte kahjustada patsienti. Kõik, mida Reiki vahendaja saab teha, on panna käed patsiendi peale usaldades täielikult Reiki ravienergia piiramatut olemust.

Reiki on avatud südame teraapia

Reiki õpetus on samas ka inimese vaimse arengu süsteem. Reiki praktika kuulub vaimse meditsiini hulka, mis eeldab pidevat sidet kõrgeima vaimse energiaga – Universumiga. Avatud südame teraapia metoodika on rajatud armastusele ja harmooniale. Reiki põhiprintsiib on „Aita iseennast ja lähedasi” järgib ühte Kristuse käsku „Armasta oma ligimest nagu iseennast”. Reikis tajutakse haigust kui sõpra keda tuleb aidata, kui signaali eluviisi muutmiseks, suhtumises iseendasse. Oluline on aru saada, et terveks saab see, kes tahab terveks saada. Vastavalt Reiki filosoofiale, tee tervenemisele käib läbi Armastuse.

Reiki elu reeglid:
  • Just täna, ärge muretsege.
  • Just täna, ärge vihastuge.
  • Austage oma vanemaid, õpetajaid ja eakaid.
  • Teenige ausalt oma eluks vajalikku.
  • Väljenda tänu kõige eest.
Kuidas reikit saada?

Praegusel ajal, nii nagu ka vanasti, antakse Reiki üle Meistrilt õpilasele pühitsuse ajal. Sellest momendist saab õpilasest pidev ja katkematu jumaliku energia vahendaja. See energia ei kao tema elust kunagi. Reiki on kättesaadav kõikidele, milles ei mängi minti rolli maailmavaade, usk, vanus ja amet nign seda saab kenasti kombineerida misiganes ravimeetoditega. Reikis on 3 astet ehk pühendust. Esimese astme pühenduse võivad saada kõik, kes soovivad kokkupuutuda selle imepärase energiaga ja kelle süda on avatud armastusega kõigele ja kõiges. Isegi kui te ei soovi pühendada oma elu Reiki abil tervendamisele, on Reiki teie jaoks avatud ja võimaldab teil teha veel üks samm oma vaimse arengu teel. Samuti võimaldab Reiki ennast paremini tundma õppida ja ümbritseda ennast rahu, harmoonia ja armastusega.

Tule seansile või koolitusele

Reiki seanss kestab 40 min kuni 1 tund. Selle aja jooksul saab teie keha energia massaazi peast jalataldadeni. Reiki energia on mõistuspärane ja suunab end ise probleemi algallikasse.

Reiki koolitus. Selleks, et Reiki oskust saada ei ole vaja spetsiaalset ettevalmistust või kaasa sündinud annet. Esimese astme koolitus kestab u 6 tundi ja saadakse Pühitsus ning õpitakse kuidas ennast ja lähedasi ravida Reiki kontakt-seansi abil. Samuti, saata reiki energiat distantsilt.

Kui tunnete huvi Reiki seansi või koolituse vastu, palun registreeruge telefoni teel 5569 5507 või võtke meiega ühendust SIIN

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram