Eng | Рус | Est

Mysore klassi proovitunnid 20 ja 27.augustil!

Uuel hooajal Ashtanga jooga tunnid lähevad osaliselt üle uuele formaadile!

Vastavalt traditsioonile Ashtanga joogas kasutatakse kahte õppemeetodit:  Lead-klass (ingl.k. "juhendama") ja  Mysore-klass.
Lead-klass – see on tund, mis toimub õpetaja juhendamisel. Kogu grupp sünkroonselt teeb Ashtanga jooga seeriat,ehitades üles oma hingamist üldtempo järgi. Õpetaja ütleb asana nimesid, sissehingamise ja väljahingamise alguse, annab juhiseid asana ülesehitamiseks , Bandha hoidmise ja pilgu suunamise kohta. Meie stuudios toimub selline Ashtanga jooga klass  esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 19.30.

Mysore-klass (sai oma nime linna Mysore järgi, kus asub Ashtanga jooga kool, mille asutas Sri Pattabhi Joisi)  on tund, kus praktiseerija,  sõltumata teistest, sooritab Ashanga jooga seeriat oma hingamise järgi ja talle sobivas  tempos. Õpetaja ei näita ette asanaid, ei loe vinyasat ja ei anna hingamise tempot, aga aitab praktiseerijal arendada oma asana versiooni, minna sügavamale, vajadusel korrigeerib asanat ,  tuletab meelde asanate ja vinyasate järjekorda. Seega, kõik alustavad üheaegselt  koos mantraga, kuid lõpetavad erinevatel aegadel, sõltuvalt iga õpilase hingamise ja seeria pikkusest. Tegelikkuses on see individuaalse praktika klass, kus igaühel on oma Ashtanga jooga anasate järjestust ja  igaühele antakse  individuaalseid juhiseid, kuidas õigesti õppida raskeid punkte praktikas ja kuidas  arendada oma praktikat edasi. Mysore klasson parim viis õppida Ashtanga joogat ja minna sügavamale selles praktikas, kuna kogu klassitähelepanu on pööratud sissepoole, võimaldades  keskenduda rohkem praktikale ja oma hingamisele.

Meil on hea meel teatada, et uuel hooajasl avame  Ashtanga jooga Mysore-klassi, mis toimub laupäeva hommikuti. Augustis kutsume teid tutvuma Ashtanga jooga Mysore-klassiga.
Laupäeval 20. ja 27. augustil kell 13.00 toimub kaks tundi. Tund on tasuta kõigile neile, kellel on stuudio kuukaart!
Pöörame tähelepanu sellele,  et  Mysore-klassi külastamiseks on vajalik väike eelnev Ashtanga jooga praktika kogemust,   tuleks vähemalt ligikaudselt teada Ashtanga jooga esimese seeria järjekorda (võib kasutada abimaterjali või küsida õpetaja käest). Soovitame minna Mysore-klassi  peale seda, kui olete külastanud 2-3 kuud  Lead-klassi.

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram