Eng | Рус | Est

Ashtanga Vinyasa jooga algajatele!

Shakti Yoga Stuudio soovib kõikidele energeetilist ja harmoonilist uut aastat!
Et hoogsalt aastat alustada, kutsume teid Ashtanaga vinyasa kursusele! Esimene tund juba 5.jaanuaril!

Ashtanga Vinyasa jooga on iidne jooga süsteem, mis põhineb joogaasenditel (asana), mis on kindlas järjekorras ja sünkroniseeritud hingamistehnika (Ujjayi Pranayama), kehalukkude (Bandhas) ja suunatud pilguga (Drishti).

Ashtanga jooga tund toimub vastavalt traditsioonile ilma muusikata, paljaste jalgadega ja kestab ca 1,5 tundi. Tund algab päikesetervitustega, mis teevad keha soojaks. Jätkub seisuasenditega, mis tugevdavad keha lihaseid. Sellele järgnevad istumisasendid, kus on põhirõhk ettepainutustel. Tund lõpeb rahulike ümberpööratud asenditega ja lõdvestusega. Lõplik lõõgastus on väga oluline ja meditatiivne. Ashtanga jooga tund sobib nii naistele kui ka meestele.

Mis riietus? Mugav sportlik riietus, paljad jalad.
Mida võtta kaasa? Jooga matt, väike käterätik. Soovi korral lõpliku lõdvestese jaoks - sokid, silmapadi, pleed. Stuudios on olemas matid ja pleedid.

Kui on vigastus, siis sellest tuleb kindlasti enne jooga tundi õpetajaga rääkida.
Kui on palavik, tugev füüsiline väsimus, naistel menstruatsioon, on soovitav sellel päeval joogat mitte teha.

Ära söö tugevat sööki 2 tundi enne jooga tundi. Samal ajal ka täitsa tühja kõhuga ei tohi joogat teha, seega söö eelnevalt midagi kerget. Peale jooga tundi ära söö vähemalt 30 min. Tarbi päeva jooksul piisavalt vett, aga jooga tunni jooksul ära vett joo.

Ashtanga Vinyasa jooga tunnid toimuvad esmaspäeva õhtuti kell 19:30 ja laupäeva hommikuti kell 11.:00 Shakti Yoga Stuudios, aadressil Niine 11 (3.korrus).

Tund on eesti keeles. Juhendab Olga Batuhtina.

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram