Eng | Рус | Est

Unikaalne antigravitatsiooniline trenaźöör!

Meie stuudios on olemas A.Rolihini antigravitatsioonilise trenaźööri kasutamise võimalus. Trenaźööri tööpõhimõte on luua selgroole kaaluta olek ning mikroliigutuste abil parendada vereringet lihastes, mis vabastab keha blokkidest ja pingetest, taastades keha esialgse vormi. Antud trenaźööril harjutuste praktiseerimisel on üldine sedatiivne toime – lõdvestav ja rahustav. A.Rolihini unikaalse patenteeritud lahenduse abil taastatakse traumajärgset selgroogu, selgroo lülidevahelist songa, protrusiooni, õla- ja põlveliigeseid. Kõik, kel on juba õnnestunud trenaźööri katsetada, on olnud meeldivalt üllatunud, kuivõrd kiiretoimeline on lihaste lõdvestamise efekt.
  

Tunnid toimuvad individuaalkorras kestusega 1,5 tundi kord. Tunni maksumus on 30 EUR. Shakti Yoga Stuudio klientidele kehtib soodustus 5 EUR!

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram