Eng | Рус | Est

Esmakordselt Tallinnas: Universaalne jooga!

6-7. septembril on kõigil võimalus kogeda ainulaadset ja võimsat „Universaalset joogat",

omandada selle süsteemi põhiomadused Sankt-Peterburi meistri Ivan Smirnovi juhendamisel
Teid ootavad 2 täispikka päeva, tulvil praktilisi ja teoreetilisi teadmisi.
Seminar toimub inglise keeles, sobib igale tasemele.

Universaalne jooga - on maailmakuulus ja populaarne Andrey Lappa (Kiiev) poolt väljatöötatud stiil. Antud treeningsüsteem on kogunud endasse paremiku kõikidest mõjukamatest joogakoolidest, sellistest nagu Ashtanga vinyasa, Iyengar jooga, Himaalaja jooga, Dao stiilid ning lisaks ka autori metoodikad, mida ei kohta üheski teises süsteemis.
Universaalse jooga praktika toimub põhjalikult läbimõeldud psühhofüüsilises ja energeetilises järjestuses, mille tulemusena saavutatakse absoluutne füüsiline tervis, emotsionaalne tõus, energeetiline täituvus, hingeline tasakaal, psühholoogiline kontroll, seniavastamata annete avaldumine ning teadlik suhtumine isiklikku ellu.
Tundides kasutatakse asanate loomise universaalseid skeeme (kasutatakse kõikvõimalikke staatilisi keha vorme), vinyasasid (erinevad dünaamilised keha liigutused) ja pranayamasid (erinevad hingamisrütmid).
Olulist tähelepanu juhitakse ka bandhade, mudrade ja drishtide (energia suunamise universaalsete meetodite) ja mantrate omandamisele.

Meistrist:: Ivan Smirnov on Hatha-jooga sertifitseeritud instruktor. Tal on laiahaardeline erinevate eneseteostuse süsteemide praktiseerimise kogemus, mis on seotud eelkõige energeetilise tööga ja tööga teadvusega.
Ta õppis Hatha-joogat juhtivatelt Venemaa, Lääne ja India meistritelt (sellistelt nagu Reinhard Gammenthaler, Bal Mukund Singh, Davis Svenson, Andrei Siderski, Anjela Farmer, Victor Van Kuten, Manusami Madavan jt) Moskvas ja Peterburis ning samuti USAs ja Euroopas.
Smirnov praktiseeris joogat pikka aega välismaal ning omab suurt kogemust erinevates enesearendamise süsteemide vallas. Ta läbis Andrey Lappa teachers-treeningu joogainstruktoritele, omab diplomit, mis võimaldab koolitada joogainstruktoreid ning juhendada Universaalse jooga intensiivse taseme gruppe (500 tundi), ning kahte Shiva Nata taset. Lõpetas David Swensoni teachers-treeningu Ashtanga vinyasa jooga instruktoritele ning omab Chernigov´i tehnoloogilise Hatha-jooga suuna õpetaja sertifikaati.
Smirnov on Tai joogamassaaźi juhtivspetsialist ja õpetaja ning reiki meister. Antud hetkel viib läbi erinevate jooga ja Tai massaaźi aspektide kursuseid ja seminare Venemaal ja välismaal.

Umbkaudne seminaripäeva kava on järgmine: 9:00-12:00, vaheaeg, 14:00 – 17:00. Võimalik, et tulevad mõned muudatused, täpsem päevakava edastatakse kõigile registreerunutele.
Seminaril osalemiseks on vajalik registreerimine ja ettemaks!
Seminari täismaksumus on 80 EUR (Shakti Yoga Studio tudengitele kehtib soodustus 15%, s.t. 68 EUR)
Registreerimiseks palun edastage nimi, perekonnanimi ning tehke ettemaks 20 EUR Shakti Yoga Studio arveldusarvele (Swedbank a/a EE552200221053564013) või tasuge ettemaks sularahas treeningsaalis).
Seminari toimumiskoht: Niine 11, 3.korrus, Shakti Yoga Studio .(suurearvulise osalejaskonna puhul võib asukoht muutuda)

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram