Eng | Рус | Est

Veest

Möödunud puhkepäevadel külastas teie alandlik teener "Prana funktsionaalne anatoomia. Jooga hatha krija jõud" õppuse esimest osa. Kanadast pärit õpetaja Laurier Pierre Desjardins - doktor, osteopaat, kolmekümneaastase töökogemusega jooga. Ainulaadne jutustaja ja väga helge inimene. Äärmiselt haaravalt räägib inimese kehast - alates kõige väiksemast rakust kuni keeruliste organisüsteemide ja nende vastastikkuse mõjuni. Need kolm päeva andsid hulgaliselt avastusi! Tekkis tahtmine jagada veega seotud informatsiooni.

Teadaolevalt koosneb inimene umbes 70-80 protsendi ulatuses veest. Seda mäletame veel kooliajast. Kus see vesi meis paikneb? - Rakkudes, kõikides kudedes, veres ja muudes vedelikes. Vesi on keskkond, milles meie keha mööda transporditakse kõiki toitaineid, hapnikku, samuti väljutatakse toksiine. Oluliseks teguriks on see, et vesi soodustab prana paremat voolu, elulist energiat, on ju energia nagu vesi - voolav, liikuv substants.

Läbiviidud uuringud tuvastasid, et 80 % läänemaailma elanikkonnast asub alalise veevaeguse all, seda ise märkamata. Märkamata ajani, mil ei teki mingisugune ebameeldiv krooniline haigus. Samas oli tuvastatud otsene side krooniliste haiguste ja organismi ebapiisava hüdratsiooni vahel. Pierre rääkis vangi sattnud Iraani arstist, kes ravis haavanditega vange - veega! Ja oh imet - see toimis!

Mõelge: inimene on ainus imetaja, kes peale emapiima joob veel midagi peale vett. Kohvi, teed, õlut, limonaadi - muidugi on need kõik vedelikud, kuid mitte mingil juhul vee asendajad. Enamgi veel, juues kohvi (millel on diureetiline efekt), vabandan väga, pissite te rohkem, kui joote. See tähendab, et iga tass kohvi veetustab teid veelgi rohkem. Ja see puudutab kõiki jooke, mis ei ole vesi. Kripeldusega südames võib vee lähimaks analoogiks pidada mõningaid taimetõmmiseid.

Kahjuks oleme looduset eemaldunud niivõrd, et vett enam ei joo ja ei märka ... loomulikku janu. See on selgitatav sellega, et tõelise janutunde (kui organism tunneb veevaegust) eest vastutavad retseptorid on ajapikku summutatud.

Osavad telefonidele mõeldud manuste väljatöötajad on ka siin meist edasi jõudnud - eksisteerivad erinevad iPhone ja androidide manused, mis aitavad teil jälgida seda, kui palju te joote (juhul, kui vajate seda selleks, et distsiplineeruda ja hakata vett jooma). Sageli küsitakse mult nõuannet - mida teha, kui ma ei ole harjunud vett jooma, mulle ei maitse vesi, mulle ei meeldi seda juua. Lõunariikides tundub vee joomine palju loomulikum, kui meie külmades põhjamaades ...

Sel juhul tavaliselt soovitan:

- esmajärjekorras süveneda, millist kolossaalset kasu toote endale pikaajalises perspektiivis, on ju parem juua klaas vett, kui pärast kibedat ravimit, on ju? Muuseas ravimitest. Nende paremaks mõjuks ja limaskestale mõjuvate kaasuvate nähtuste minimiseerimiseks tuleb neid peale juua VEEGA, terve klaasitäis ja isegi rohkem:) niisiis veendusime selles, et vett juua on kasulik.

Nüüd jääb vaid üle lülitada sisse teadvustatus ja distsipliin. Võib osta ilusa karahvini ja panna see kodus lauale või töökohale. Võib osta endale kristallist veeklaasi või pokaali, milles see vesi paistab eriti puhta ja maistvana:)

Võite telefoni salvestada iga 2,5 tunni järel meeldetuletuse - Joo vett!

Kõige parem on juua toatemperatuuriga vett, mitte eriti külma ja mitte eriti kuuma.

Efektiivsem on venitada oma 1.5-2 liitrit vett terveks päevaks, nii ei muutu vee joomine kannatuseks:)

Tähendust omab vee kvaliteet - parim on loomulikult allikavesi. Kui teil ei ole allikavee saamise võimalust - võib selleks olla ostetud või filtreeritud vesi (mõtekas on osta parem ja kallim filtreerimissüsteem). Võite vee kohal laulda mantraid ja palveid, lausuda sellele ilusaid sõnu, tantsida trummi saatel, teha ükspuha mida, peamine JOOGE seda! Ja veel üks kõige tähtsam nõuanne - kui ei ole head vett - SOBIB IGASUGUNE! Mistahes vesi on tunduvalt parem, kui selle täielik puudumine 🙂

Olge terved ja õnnelikud!

Maja perenaine.

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram