Eng | Рус | Est

Naeru töötuba meie stuudios: 17 nov. ja 8.dets.

Kellele ei meeldiks naerda, pisarateni! Vanarahvaski ütleb, et naer on terviseks – ometigi tundub, et naerma hakkamiseks on meil, täiskasvanutel, vaja kõigepealt head nalja või humoorikat situatsiooni. Õnneks saab lapseliku mängulisusega seonduvat naermist arendada – suurepäraseks abiliseks on siin naerujooga.



• Miks naerujooga kasulik on?
Teadlased on välja toonud mitmeid tõendeid selle kohta, et naer on tervsilik – võib lausa öelda, et hea tervise tagamiseks hädavajalik:
o Naer vähendab stressitaset ja tugevdab immuunsust
o Naer tervendab suurt osa stressist tingitud haigusi (n. migreen, astma)
o Terve süda (samas südamehaigustega pole soovitav), parim kardiotreening (leevendab stressi, kulutab kaloreid ja on südamele kasulik)
o Sügav hingamine muudab keha aluseliseks ja põletikud ja kasvajad ei tule ja oleme terved!
o Valuvaigistav, tekitab heaoluhormoone
o On nagu sisemine sörkjooks kõigile organitele – parandab verevarustust
o Varustab aju hapnikuga – tööjõudlus ja ideederohkus paranevad
o Põhjuseta naer, see on meeletu seisund, mõtlemisvaba – puhkab meelt
o Toob meisse elurõõmu, mis meis lapsena pulbitses
o Annab enesekindlust, emotsionaalset tasakaalu (juhtumised ei määra meeleolu), Treenib näolihaseid ja parandab näo verevarustust = nooruslikum välimus!
o Annab positiivse ellusuhtumise
o Parandab enesetunnet, energiataset
o Öeldakse, et 20 minutit naeru on sama, mis 60 min jõusaalis treenimist või aerutamist .

Kakskümmend minutit naeru on piisav, et füsioloogilised protsessid kehas aktiveerida. Naer peab olema vali ja tulema sügavalt diafragmast, olema nn kõhunaer. Kuna naerujooga on harjutus, siis võib naeru pikendada nii kaua, kui soovitakse. Naerdes liigub energia lainetena ja viib osalejad kaasa. Pärast naerusessiooni maandatakse energia juhendatud lõdvestusega või maandava tantsuga.

Ühe korra tasu on 10 eurot, aga ostes kohe pääsme neljale selle aasta seansile, on tasu kokku 30 eurot. Tasuda saab nii kohapeal sularahas kui ka ülekandega.

Registreerida saab end kas siin lehel või kirjutades See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tule proovima ja ennast tervendama! 😀

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram