Eng | Рус | Est

uus klass: meditatiivne jooga!

Suurepärane uudis! Alates 2. Juunist reedeti kell17.00 algab uus klass - Meditatiivne jooga (Inglise võieesti keeles)
Juhendaja: Evelin Olev
Tutvustes: Meedia- ja turundusvaldkonnas aastaid töötanud, oli koguaeg igatsus elustiili jarele, kus on sügavust ja rohkem tundlikkust. Jooga tähendabki minu jaoks viisi, kuidas oma kehaga ja päris tõelise olemusega kontakt saavutada ning oma tundlikkust suurendada. Tundlikkuse suurendamine tähendab minu jaoks elu sügavamat tunnetamist, päris elamist, mille vastand on tuimalt automaatpiloodi peal läbi aastate kulgemine.
Minu joogastiil on rahulik ja meditatiivne, kus suuname tähelepanu sissepoole ja harjutame kuidas tunnetada oma keha paremini. Igat poosi hoiame veidi kauem kui tavaliselt ja julgustan silmade sulgemist, et oleks lihtsam keskenduda kehas ja meeles toimuvatele protsessidele. Eesmärk on vaigistada meie hajevil ja ületunde tegevat meelt ning tulla tagasi kehasse, mis tähendab automaatselt praegusesse hetke tulemist.

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram