Eng | Рус | Est

Uuendasime kodulehe!

Namaste! Suure töö tulemusena Shakti Jooga Stuudiol on nüüd uus koduleht.

Meie stuudio elab, kasvab, areneb. Vanas formaadis oli vähe arenguruumi. Uues seda on varuga. Võrreldes vana kodulehe versiooniga, uues ei leidnud kohta "Stiili" ning "Make-up-i" jaoks. Stiili suund ei osutunud populaarseks. Jumestusega jätkame eraldi seisval kodulehel, et mitte kokku segada "kärbseid ning kotlette". Seega, keskendume joogale, tervisele, joogateraapiale. Loodame, et meie koduleht on saanud mugavamaks, informatiivsemaks ning meeldivamaks. Kusjuures, rõõmuga vaatame läbi teie ettepanekuid sellest, mis info just teid huvitab, millest teie tahaksite siin lugeda. Kirjutage meile "kontaktvormi" kaudu, meie aga, omalt poolt katsume kõik teie soovid ellu viia, artiklites joogast, vaimupraktikatest või tervislikust toidust.
Uue logo eest eriline tänu Aleksandrile ArteVerum Stuudiost.

 

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram