Eng | Рус | Est

Tee organismile "RESTARTi"!

Sügis on parim aeg erinevatele puhastavatele praktikatele. Samal ajal valmistub organism külmaks ja talveks.Käes on parim aeg, et viia ka sisemiselt läbi suurpuhastus – vabaneda mittevajalikust, tugevdada immuniteeti ning saada uut energiat ja kergust. Just seda eesmärki kannab joogapraktikas unikaalne Shankha Prakshalana. Sõna Shankha tähendab kesta ja Prakshalana pesema või hoolikalt puhastama. Sõna Shankha sümboliseerib ja kirjeldab soolestikku ja kogu seedetrakti, millel on torujas ja voltjas struktuur. Seetõttu nimetus Shankha Prakshalana tähendab soolestiku ja seedetrakti täielikku loputamist ja puhastamist. Protseduur koosneb soolvee joomisest, spetsiaalsete harjutuste seeria praktiseerimisest, surudes vett läbi seedetrakti, kuni see tühjeneb pärasoole kaudu. Samuti tuleb järgida järgnevat dieeti, mis tagab normaalse mikrofloora teket.

Shankha Prakshalana parandab kogu organismi seisundit.*

30. novembrist kuni 1. detsembrini toimub 2-päevane puhastva praktika Shankha Prakshalana väljasõidu seminar.
Seminar toimub Pärnumaal maalilises Maria Talus. Esimesel päeval valmistume Shankha Prakshalana-ks ette – teema joogat, hingame merelt saabuvat hapnikku, käime saunas ja sööme maitsvalt ning kasulikku taimetoitu.
Teine päev on pühendatud organismi puhastavale Shankha Prakshalana praktikale.
Seminari hind on 65 EUR. Hinnas sisaldub majutus, toitlustus, saun, praktilise osa ruumirent, tunni juhendamist.
NB! Kohtade arv on piiratud.

Registreerimiseks helista telefonil 5569 5507 või kirjuta meile läbi kontakti vormi. Samuti, palun kanna üle 50% seminari tasust – 32 EUR:
Shaktihouse OÜ
Swedbank
a/a 221053564013
Teine osamakse tasutakse kohapeal. Kohale mitte ilmumise või viimasel päeval tühistamise korral peetakse kinni 10 EUR.
Kohale saabumiseks kasutame isiklikku transporti (mitu inimest ühes autos, kütuse kulu jagamine).
*VASTUNÄIDUSTUSED
Shankha Prakshalana on vastunäidustatud ägedate maohaavade ja teiste raskete seedesüsteemi haiguste korral. Praktika ei ole soovitatav menstruatsiooni, kõrge temperatuuri ja hüpertoonia puhul. Raseduse puhul keelatud. Shankha Prakshalana-t ei ole soovitatav praktiseerida peale nälgimist, mille puhul on eelnevalt vajalik täielik tervenemine

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 Shakti.ee  •  All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram