Eng | Рус | Est

Пополнение в команде!

 

Алла - ведет группы для начинаюших по вторникам и четвергам: "Йога от А до Я". Алла готова бесконечно делится своим внутренним светом с учениками, очень чуткий и внимательный преподаватель. У Аллы колосальный опыт духовных практик, медитации и, конечно же, йоги.

Наш второй новый член команды - Annely. Она дает классы для начинающих на эстонском языке по понедельникам и средам. Annely училась классической йоге в Индии, это очень хорошо чувствуется на ее занятиях, где уделяется очень много важным деталям, замкам, дыханию и пониманию своего тела.

Hea meelega tutvustan meie uusi meeskonna liikmeid: Annely ja Alla.

Annely annab eestikeelseid tunde esmaspäeviti ja kolmapäeviti. Annely on joogat õppinud Indias ja seda on hästi tunda tema klassides. Ta paneb suurt tähelepanu detailidele, energialukudele, hingamisele ja oma keha mõismisele.
Teisipäeviti ja neljapäeviti meie uus instruktor - Alla annab venekeelseid tunde algajatele, n.n. "Jooga ABC". Alla on inimene, kes on valmis lõpmatult jagada oma sisemist valgust õpilastega. Ta on väga tundlik ja hoolitsev instruktor, suure vaimuparktikade ja meditatsiooni kogemusega.

Peterburi tee 46, k.309, Tallinn
info@shakti.ee
(+372) 5569 5507
Shaktihouse OÜ
IBAN EE552200221053564013
Copyright © 2022 shakti.ee • All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram